Esdoornstraat 13
9804 SC Noordhorn
Tel: 0594-851050
Mob: 06-83193643
info@kikstrazonwering.nl
Buitenzonwering   >>   Rolluiken   >>   Kikstra Rolluik

Kikstra Rolluik

Omschrijving
Een kwalitatief hoogwaardig rolluik. Het rolluik is niet alleen verduisterend, maar ook inbraakvertragend en isolerend. Met isolatie door middel van het rolluik bespaart u energie, terwijl zomers de warmte er niet doorheen dringt. Rolluiken zijn niet voor niets een belangrijk item, in het verminderen van uw energiekosten!

De nylon borstels in de geleiders, staan garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser. Tevens zijn de veren waarmee de lamellen naar boven worden getrokken en waarover het pantser zich oprolt, voorzien van een kunststof beschermlaag; hierdoor heeft u de minste kans op afdrukken op uw pantser.

Afmetingen
Maximale breedte: 5000 mm
Maximale hoogte: 3600 mm

Kastkleuren
· wit
· grijs
· donkerbruin
· hellbeige
· crème-wit
· crème
· donkerblauw
· donkergroen
· antraciet
· zilvergrijs

Lamelkleuren
· wit
· créme-wit
· créme
· hellbeige
· donkerbeige
· zilvergrijs
· grijs
· donkerbruin
· donkergroen
· donkerblauw
· purperrood
· antraciet
· zwart
· brons

Opties
· Koppelen
· Valse vensterbanken
· Los pantser
· Pantser bedrukken
· Op zonne-energie
 GASTENBOEK
Pascal:
test gastenboek met heel veel characters. Test test test en zo test test tekst veel bla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec dui id odio tempor accumsan. Donec convallis enim sed tellus mollis cursus. Aliquam erat volutpat. In lobortis tristique elementum. Mauris elementum semper odio, in semper diam auctor quis. Nulla et pulvinar neque. Nulla et augue in mauris elementum vestibulum. Vivamus in neque arcu. Ut diam nulla, consectetur vel convallis vel, ultricies q...

Naar het Gastenboek
 LAATSTE TWEETS
  Volg ons op twitter