Esdoornstraat 13
9804 SC Noordhorn
Tel: 0594-851050
Mob: 06-83193643
info@kikstrazonwering.nl
Terrasoverkappingen   >>  Camargue

Camargue Terrasoverkappingen

Omschrijving
Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping De Camargue® is een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia® schuifpanelen of een combinatie hiervan. Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het waterdicht bij een normale regenbui. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Mogelijke bouwsituaties
Vrijstaand: voorzien van 4 kolommen
Gevelmontage: voorzien van 2 kolommen
Meerdelig koppelbaar zowel aan pivot- als aan spanzijde
Oriëntatie van de lamellen:
- parallel aan de woning
- loodrecht op de woning

Oneindige personalisatie mogelijkheden
Door de integratie van de verticale zonwering Fixscreen ®, al of niet voorzien van crystalvensters om het zicht naar buiten te behouden, kan men een extra buitenruimte realiseren waar men beschut is tegen zon, regen en wind. Deze screens zijn in een 50-tal kleuren ter beschikking en laten toe de Camargue® te personaliseren en de sfeer te realiseren die men wenst.

Naast de mooie integratie van de verticale windvaste zonwering Fixscreen®, kan men binnenkort ook opteren om glazen schuifwanden te integreren. Bij deze ontwikkeling werd er speciaal aandacht besteed aan eenvoudige montage en perfecte integratie waarbij de combinatie met geïntegreerde Fixscreen® mogelijk blijft. Hierdoor blijft het grote voordeel van zonwering behouden naast de andere belangrijke voordelen, zoals afsluitbaar tegen diefstal en bescherming tegen weer & wind. De volledige transparante schuifwanden versterken de elegantie van de Camargue®.

Afmetingen
Max: S 4000mm x P 6100mm x H 2730mm
0° Helling
Koppelbaar

Kleuren
Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak (60-80 micron)

Bediening
Elektrisch

Sneeuwlast
Tot 110 kg/m2

Windbestendig
Tot 120 km/h bij gesloten lamellen

Om u optimaal te beschermen, raden wij u aan een regen- en/of windsensor te plaatsen
 GASTENBOEK
Bla di Bla:
Het was zeer gezellig en we komen zeker volgend jaar weer bij jullie terug. Ondanks het slechte weer hebben wij het erg naar onze zin gehad. Wij wensen jullie nog een heel goed seizoen toen. Groetjes de familie bladieblar...

Naar het Gastenboek
 LAATSTE TWEETS
  Volg ons op twitter